Dodona Gashi

 

Përkushtimi im ndaj yogas dhe mësimdhënies ka filluar së pari me fëmijët dhe tani vazhdon edhe me të rriturit. 

Përmes praktikës së yogas shpresoj të inkurajojë klientët që së bashku të mësojmë më shumë për veten, për trupin tonë si dhe ti tajkalojmë limitet që ja imponojmë vetes si në "mat" ashtu edhe në jetën e përditshme.

 

Si mësuese e  certifikuar e yogas RYT 200 nga Skyros Yoga Academy jam e angazhuar në studion Briks Yoga në Prishtinë dhe mbaj klasa për fillestarë dhe grupe të avancuara. Përveq klasave të rregullta, jam e angazhuar edhe me evente të ndryshme dhe yoga për fëmijë. 

Follow

Contact

Address

Rr. Josip Rela, Prishtina 10000 Kosovo

©2019 by yoga me dodonen. Proudly created with Wix.com