Klasat e Yogas

Hatha Yoga

Hatha Yoga

Yoga për fillestarë

Seancat e yogas kanë për qëllim njoftimin me bazat e ushtrimeve të yogas, frymëmarrjes (Pranayama) dhe praktikës (asana). Këto seanca do të fokusohen në forcimin e trupit, mendjes dhe relaksimit. Ndikimi i yogas në personat që praktikojnë yoga shkon përtej benefiteve fizike. Përmes praktikës së yogas mësojmë më shumë për trupin tonë, mësojmë ta respektojmë limitet që i kemi dhe durimi që na nevojitet për të arritur atë që duam.

Yoga për fëmijë

Sipas studimeve dhe praktikës fëmijët përfitojnë shumë nga praktimi i yogës. Përmes lëvizjeve, frymëmarrjes, relaksimit dhe bashkëveprimit me fëmijët e tjerë, por edhe me veten ata mësojnë si ti rregullojnë emocionet e tyre dhe te jenë më të lumtur.

Follow

Contact

Address

Rr. Josip Rela, Prishtina 10000 Kosovo

©2019 by yoga me dodonen. Proudly created with Wix.com