Sun, May 19 | Bear Sanctuary Prishtina

Yoga per Femije ne Pyllin e Arinjeve

Në bashkëpunim më Pyllin e Arinjve do të organizojmë një seancë të yogas për fëmijë. Pylli i Arinjve është ambient jashtë qytetit të Prishtinës, i ndodhur në mes të natyrës ofron strehim për arinjtë dhe ambient relaksues për vizitorët.
Registration is Closed

Time & Location

May 19, 2019, 12:30 PM GMT+2
Bear Sanctuary Prishtina, Novo Selo

About the Event

Registration is Closed

Share This Event

Follow

Contact

Address

Rr. Josip Rela, Prishtina 10000 Kosovo

©2019 by yoga me dodonen. Proudly created with Wix.com