Yoga ne Parkun e Germise
May 25, 2019, 9:30 AM
Gërmia Park
Yoga me Dodonën @ Briks Yoga
Time is TBD
Briks Yoga
Time is TBD
Briks Yoga , Rruga Gazmend Zajmi, Prishtina
E hene, e merkure dhe e shtune nga ora 18:00, seanca te yogas per fillestare dhe nivel mesatar ne Briks Yoga.
Share
Yoga ne Parkun e Germise
Sat, May 25
Gërmia Park
May 25, 2019, 9:30 AM
Gërmia Park, Dr. Shpëtim Robaj, Prishtinë
Bashkangjituni kete te shtune per nje seance te yogas ne Parkun e Germise. Yoga ne natyre na jep ndjesi te vecante, prandaj fillojeni vikendin me energji pozitive! Namaste
Share
Yoga me Dodonen ne Transformohu
Thu, May 23
Transformohu
May 23, 2019, 9:00 PM
Transformohu, Kompleksi Ramiz Sadiku Prishtine, Prishtinë 10000
Share
Yoga per Femije ne Pyllin e Arinjeve
Sun, May 19
Bear Sanctuary Prishtina
May 19, 2019, 12:30 PM GMT+2
Bear Sanctuary Prishtina, Novo Selo
Në bashkëpunim më Pyllin e Arinjve do të organizojmë një seancë të yogas për fëmijë. Pylli i Arinjve është ambient jashtë qytetit të Prishtinës, i ndodhur në mes të natyrës ofron strehim për arinjtë dhe ambient relaksues për vizitorët.
Share

Follow

Contact

Address

Rr. Josip Rela, Prishtina 10000 Kosovo

©2019 by yoga me dodonen. Proudly created with Wix.com