Unë jam Dodona, jam instruktore e yogas dhe jetoj në Prishtinë. Ky blog ka për qëllim krijimin e një hapësire ku unë mund të shkruaj për pasionin tim dhe të  ndaj njohuritë e mia përmes postimeve, fotografive apo video me të gjithë ata që duan të familjarizohen më shumë me yoga.

Namaste :)

 

Namaste

Në sanksrit “Namah” nënkupton të përulem  dhe “teh” ty. Fjala namaste si përshëndetje rrjedh nga India dhe përdoret edhe në seanca të yogas. Mirëpo namaste është më shumë se përshëndetje. Përmes fjalës namaste e pranojmë se të gjithë jemi një, nga materia e njejtë dhe të barabartë. Duke u përulur pranë personit që kemi përballë, e nderojmë ate, larg nga ego apo ideja që një qenie është me superiore apo inferiore se një tjetër. 

Let’s Connect

Follow

Contact

Address

Rr. Josip Rela, Prishtina 10000 Kosovo

©2019 by yoga me dodonen. Proudly created with Wix.com